Φίλιππος Αναστασιάδης: Δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε

Ο δήμαρχος Παγγαίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι έδωσαν τη νίκη στην παράταξη Ναι Μπορούμε, δηλώνοντας ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις θα γίνουν άμεσα πράξη

Με αφορμή το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου 2019 στον δήμο Παγγαίου, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Παγγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού Ναι Μπορούμε Φίλιππος Αναστασιάδης ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν και δεσμεύτηκε ότι από την πρώτη κιόλας μέρα της νέας διοικητικής τετραετίας θα τηρήσει τις προεκλογικές εξαγγελίες με γνώμονα τις ανάγκες όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις.

Η ανακοίνωση του Φίλιππου Αναστασιάδη

Μια νέα μέρα ξημέρωσε για τον Δήμο Παγγαίου. Στις χθεσινές εκλογές, ο συνδυασμός «ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με τη στήριξη των συνδημοτών μας, πέτυχε μια καθαρή νίκη, από την πρώτη Κυριακή, λαμβάνοντας το 59,15% των ψήφων.

Ο έντιμος αγώνας μας δικαιώθηκε. Το έργο μας αξιολογήθηκε και οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου εμπιστεύτηκαν την καθαρότητά μας, κλείνοντας, παράλληλα, τα αυτιά τους σε ύβρεις και συκοφαντίες. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με την ψήφο τους μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας για να κάνουμε τον Δήμο Παγγαίου έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο, που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο, τον δημότη, χωρίς διακρίσεις.

Δεσμευόμαστε ότι δε θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη που εκφράστηκε με το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την καθαρή και έντιμη πορεία μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά στην κατεύθυνση ανάπτυξης του Δήμου μας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όλων των δημοτών και κυρίως της νέας γενιάς, να αγκαλιάσει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και να σταθεί συμπαραστάτης σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι στήριξαν τον αγώνα μας, τους υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο και τους υποψηφίους για όλα τα τοπικά συμβούλια, όλους τους συνεργάτες μας, που ακούραστα υποστήριξαν τον αγώνα του συνδυασμού, όλους τους συνυποψήφιους των άλλων παρατάξεων που επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό, όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και φυσικά όλους τους Παγγαιορείτες και τις Παγγαιορείτισσες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.