Αθανάσιος Βαζακίδης: Η στήριξή σας μάς δίνει δύναμη-Συγχαρητήρια στον Φίλιππο Αναστασιάδη

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Όραμα και Ανάπτυξη ευχαριστεί όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν και εύχεται στον δήμαρχο Παγγαίου να διοικήσει με διάθεση για πρόοδο και ανάπτυξη

Ο επικεφαλής του συνδυασμού του δήμου Παγγαίου Όραμα και Ανάπτυξη Αθανάσιος Βαζακίδης ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν την μόλις τριών μηνών «ζωής» νεοσύστατη προσπάθεια του συνδυασμού και εύχεται στον Φίλιππο Αναστασιάδη καλή θητεία.

Η ανακοίνωση του Αθανάσιου Βαζακίδη

Στις εκλογές στις  26-05-2019 ο συνδυασμός μας «Όραμα και Ανάπτυξη» ολοκλήρωσε μια πορεία που ξεκίνησε πριν από 3 μήνες. Η νεοσύστατη, υπερκομματική μας παράταξη χαιρετίστηκε από συνδημότες μας και η θέση που μας χάρισαν μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκινήσαμε. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε την ψήφο τους.

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου  2019 ανέδειξαν νικητή της αναμέτρησης στον Δήμο Παγγαίου τον κύριο Φίλιππο Αναστασιάδη. Το Όραμα και Ανάπτυξη σεβόμενο τις δημοκρατικές διαδικασίες τον συγχαίρει για την εκλογική του νίκη. Ευχόμαστε να διοικήσει τον Δήμο βασισμένος στις αρχές της Δημοκρατίας με διάθεση για πρόοδο και ανάπτυξη.