Ο… λόγος στις πανέμορφες παραλίες του δήμου Παγγαίου

Η τηλεόραση του Alpha ετοιμάζει ένα ρεπορτάζ για το «βαρύ χαρτί» του δήμου, με τον δήμαρχο Παγγαίου να τονίζει ότι η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής είναι μοναδικά και ως εκ τούτου, πρέπει να προβάλλονται. Έχοντας αυτή τη φιλοσοφία ως σύνθημα, ο δήμος Παγγαίου βάζει μπροστά τα «βαριά χαρτιά» του, τις παραλίες του, τις οποίες προβάλλει με κάθε ευκαιρία, εντός και εκτός Ελλάδας.

Αυτή τη φορά σειρά είχε η τηλεόραση του Alpha να κάνει ένα ρεπορτάζ για το μοναδικό σε ομορφιά παραλιακό μέτωπο του δήμου, το οποίο παραπέμπει περισσότερο σε νησί και μάλιστα… εξωτικό.

Σ’ αυτό το πνεύμα και το μήνυμα του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη: «Δεν αρκεί μόνο να στοχεύεις στη βελτίωση των υποδομών της περιοχής σου, να μέριμνας για την τουριστική αξιοποίηση, πρέπει και να φροντίζεις για την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου σου με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ευχαριστώ την καλή μου φίλη Σούζυ Καζαντζίδου».