Βασίλης Ξουλόγης: Ένας κύκλος κλείνει…

Ο τέως δήμαρχος Παγγαίου υπέβαλε την παραίτησή του κάνοντας λόγο για προσωπικούς λόγους που τον ανάγκασαν να κλείσει τον κύκλο της παρουσίας του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά από 21 χρόνια

«Ένας κύκλος κλείνει…». Με αυτόν τον τίτλο ο τέως δήμαρχος Παγγαίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Σωστή Επιλογή Βασίλης Ξουλόγης ανακοίνωσε με ένα λιτό κείμενο και επίσημα την παραίτησή του, κάνοντας λόγο για προσωπικούς λόγους που τον ανάγκασαν να κλείσει τον κύκλο της παρουσίας του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά από 21 χρόνια, ενώ ευχαριστεί συνεργάτες και υπαλλήλους του δήμου για τη συνδρομή τους στο έργο που άφησε πίσω του.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βασίλη Ξουλόγη

Ύστερα από πολλή περίσκεψη, εκτιμώντας το βάρος μιας τέτοιας απόφασης, υπέβαλα την παραίτησή μου. Η απόφαση αυτή δεν πάρθηκε αβασάνιστα.

Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να κλείσω εδώ τον κύκλο της παρουσίας μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία θεωρώ πως υπηρέτησα με συνέπεια και υπευθυνότητα επί είκοσι ένα έτη, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου και τους υπαλλήλους του δήμου μας, με τους οποίους υλοποιήσαμε ένα τεράστιο έργο προς όφελος των συμπολιτών μας!