Σε «πρώτο χρόνο» καθαρίστηκε η παραλία της Ρέμβης στη Νέα Ηρακλίτσα [φωτογραφίες]

Μόλις έλαβε γνώση της κατάστασης της παραλίας από δημοσιεύματα και αναρτήσεις πολιτών, ο αντιδήμαρχος του δήμου Παγγαίου Χρήστος Πριονίδης, με τη βοήθεια των συνεργείων του δήμου, καθάρισε την παραλία

Δύο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της εικόνας της παραλίας της Ρέμβης στη Νέα Ηρακλίτσα του δήμου Παγγαίου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 με τα σκουπίδια και τα πλαστικά τόσο από το KAVALA POST (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) όσο και από δημότες, η Δημοτική Αρχή του δήμου και δη ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, Χρήστος Πριονίδης, ανέλαβαν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 να αλλάξουν την εικόνα τη παραλίας, με τον κ. Πριονίδη και τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου να καθαρίζουν μέχρι το τελευταίο απόρριμμα την παραλία.

Η παραλία πριν τον καθαρισμό

Μάλιστα, ο κ. Πριονίδης σχολίασε ότι «η ανάδειξη ενός προβλήματος είναι η αρχή της λύσης του», εμμένοντας στο θέμα της καθαριότητας στον δήμο.

Σαφώς, δε, η διατήρηση της εικόνας των καθαρών παραλιών δεν αφορά -μόνον- τη διοίκηση του εκάστοτε δήμου, αλλά -κυρίως- τον κάθε έναν χρήστη της παραλίας και το αίσθημα ευθύνης του απέναντι σε ένα καθαρό Περιβάλλον.