Δήμος Παγγαίου: Αναστέλλεται η χρήση όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων από Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους

Το μέτρο αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων με τον δήμαρχο Παγγαίου στο πλαίσιο των προληπτικών ενεργειών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού

Μετά από πρόσκληση του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 σύσκεψη των αρχηγών των παρατάξεων με θέμα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με την εξάπλωση της νόσου του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2. Στη σύσκεψη αξιολογήθηκε η κατάσταση και έγινε ενημέρωση από τον δήμαρχο σχετικά με την ετοιμότητα και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Τονίστηκε ιδιαίτερα από όλους τους αρχηγούς το θέμα της ατομικής ευθύνης και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που οφείλουν να επιδείξουν όλοι οι πολίτες υπακούοντας στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση της διασποράς της νόσου.

Στη σύσκεψη και με γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή μέχρι νεωτέρας της χρήσης όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων (και αυτών που έχουν παραχωρηθεί) από Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους.