Δήμος Παγγαίου: Μικροπροβλήματα στο παραλιακό μέτωπο από την έντονη βροχόπτωση [φωτογραφίες]

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και το κορεσμένο από νερό έδαφος δημιούργησαν «νεροπαγίδες» στον παραλιακό δρόμο ο οποίος ενώνει τις παραλίες Κάριανης, Ορφανίου και Οφρυνίου-Επανέρχονται οι βροχές το Σαββατοκύριακο

Μικροπροβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2020 στους δρόμους του παραλιακού μετώπου του δήμου Παγγαίου.

Τα προβλήματα εντοπίστηκαν κυρίως στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού, όπου η κακοκαιρία «έδωσε» μεγάλα ύψη βροχής κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο ημερών. Το κορεσμένο έδαφος και από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών γέμισε τους χειμάρρους και τα ρέματα της περιοχής τα οποία σε πολλές περιπτώσεις καταλήγουν στη θάλασσα, ενώ πολλά από αυτά περνούν από τις λεγόμενες ιρλανδικές διαβάσεις στον παραλιακό δρόμο ο οποίος ενώνει τις παραλίες Κάριανης, Ορφανίου και Οφρυνίου.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν «νεροπαγίδες» για τους οδηγούς σε κάποια σημεία των δρόμων, λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Οι βροχές θα επανέλθουν, όπως δείχνουν τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, με τοπικά ίσως και έντονο χαρακτήρα, ενώ θα πνέουν ισχυροί βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.