Δήμος Παγγαίου: Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αιμοδοσία θα γίνει στην Ελευθερούπολη υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Ο Δήμος Παγγαίου, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Υπουργείο Υγείας και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, προσκαλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 στην Πλατεία Νικοτσάρα στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου. Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί στην Κινητή Μονάδα «Οδυσσέας» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από τις 09:00 ως τις 13:30.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, όσοι έχουν ανάγκη από αίμα χρειάζονται τη στήριξή μας και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ουσιαστική πράξη στήριξης και αλληλεγγύης. Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Άννα Γεωργίου  στο τηλέφωνο 6972 268356 (ώρες επικοινωνίας: 10:00-14:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.

Για τη μετακίνησή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν sms στο 13033 ως εξής: 1 (κενό) ονοματεπώνυμο (κενό) διεύθυνση κατοικίας.

Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.