Δήμος Παγγαίου: Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πώς να πάρετε μέρος

Μια προσπάθεια του Δήμου Παγγαίου και της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης

Ο Δήμος Παγγαίου και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Παγγαίου, με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας δια μέσου της Διεύθυνσης Υγείας, προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό COVID-19 με εισηγητή τον Νομίατρο Καβάλας, Χρήστο Παπαδόπουλο.

Η όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή θεωρείται σημαντική για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης, ιδιαίτερα κατά τη θερινή/τουριστική περίοδο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 στις 19.00, μέσω της πλατφόρμας Zoom Business στη συνάντηση με αριθμό ταυτοποίησης (ID): 978 8950 3924.

Οδηγίες για την είσοδο στην εκδήλωση

Για να συμμετάσχετε, αρκεί:

  1. να ανοίξετε την εφαρμογή από το κινητό ή τον υπολογιστή σας και να συμπληρώσετε τον παραπάνω αριθμό (978 8950 3924) στο αντίστοιχο πεδίο

ή εναλλακτικά

2. να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο εδώ και θα συνδεθείτε αυτόματα (ανοίγει η εφαρμογή και εισέρχεστε στην εκδήλωση)

Αν δεν έχετε την εφαρμογή εγκατεστημένη, θα εγκατασταθεί αυτόματα (ακολουθείτε τις οδηγίες: αποθήκευση, εκτέλεση) και θα εισέλθετε στην εκδήλωση.