Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης: Ανοίγει και περιμένει τους δημότες για (ατομική) άσκηση

Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου Χρήστου Μποσμπότη για τη λειτουργία του πλήρως ανακαινισμένου σταδίου – Θα επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση – Τι πρέπει να κάνουν οι δημότες για να πάρουν την άδεια εισόδου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, για την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, από την Δευτέρα 8-2-2021 ξεκινάει η λειτουργία του για το κοινό αυστηρά και μόνο για ατομική άσκηση μέχρι 3 ατόμων, καθημερινά από τις 07:30-13:30 το πρωί και από τις 15:00-20:00 τα απογεύματα και τα Σάββατα από τις 09:00-13:00.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν χρήση του σταδίου, θα πρέπει να εκδώσουν άδεια εισόδου. Για την έκδοση της άδειας εισόδου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστέλλουν στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Αποδεικτικό μονίμου κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ κλπ)
  • Στοιχεία επικοινωνίας (σταθερό/κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας)
  • Υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρουν ότι αθλούνται με δική τους ευθύνη.

Η σχετική βεβαίωση εκδίδεται εντός 48ωρών και σας αποστέλλετε ηλεκτρονικά.

Για να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων ο αθλούμενος οφείλει να επιδείξει στον φύλακα την βεβαίωση εισόδου (είτε να την έχει εκτυπωμένη είτε σε ψηφιακή μορφή στο κινητό), καθώς και να υπογράψει το βιβλίο εισόδου.

Οι αθλούμενοι οφείλουν να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως αυτό ορίζεται στο ΦΕΚ 4899β/6.11.2020 και στην ΚΥΑ 6.11.2020, καθώς και τις οδηγίες του προσωπικού της αθλητικής εγκατάστασης.

Το προσωπικό της αθλητικής εγκατάστασης μπορεί ν’ απαγορεύσει την είσοδο σε αυτή εάν έχει εξαντληθεί το επιτρεπόμενο όριο αθλουμένων στην εγκατάσταση (60 άτομα). Επίσης, το προσωπικό μπορεί ν’ αρνηθεί την είσοδο εάν κάποιος αθλούμενος δεν τηρεί τους κανονισμούς άθλησης.