Φίλιππος Αναστασιάδης για Θοδωρή Ζαγοράκη: Καλή επιτυχία, αγαπημένε μου φίλε

Το μήνυμα του Δημάρχου Παγγαίου στον Καβαλιώτη αρχηγό της Εθνικής του 2004 για τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος και επίσημα πλέον στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Και επίσημα πρόεδρος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξελέγη ο Θόδωρος Ζαγοράκης στις εκλογές οι οποίες έγιναν το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, με τον Καβαλιώτη αρχηγό της Εθνικής του 2004 να εκλέγεται με 66 ψήφους επί των 68 εκλεκτόρων που ψήφισαν.

Με αφορμή την εκλογή του κ. Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Μάλιστα, ο κ. Αναστασιάδης εδώ και χρόνια συνεργάζεται και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Ζαγοράκη τόσο πολιτικά και θεσμικά με την ιδιότητά του ως Ευρωβουλευτής όσο και ως μια εμβληματική αθλητική προσωπικότητα του τόπου, αλλά και προσωπικά, μιας και οι δύο άντρες διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Η δήλωση του Φίλιππου Αναστασιάδη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ με συντριπτική πλειοψηφία, καθώς πήρε 66 ψήφους από τους 68 εκλέκτορες που ψήφισαν. Καλή επιτυχία αγαπημένε μου φίλε!!!!