Φίλιππος Αναστασιάδης: Βρίσκουμε τους ρυθμούς μας, αλλά συνεχίζουμε να προσέχουμε

Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Παγγαίου στη διευθύντρια και στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, με αφορμή τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού

Στο εμβολιαστικό κέντρο της Ελευθερούπολη, στο Κέντρο Υγείας της έδρας του Δήμου Παγγαίου βρέθηκε ο Δήμαρχος, Φίλιππος Αναστασιάδης, προκειμένου να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Ο κ. Αναστασιάδης συνεχάρη και ευχαρίστησε τη διευθύντρια και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης για τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουν, ενώ τόνισε ότι το εμβόλιο είναι ο δρόμος προς την κανονικότητα, όμως δεν πρέπει να πάψουμε να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να προσέχουμε μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και η καθημερινότητά μας.

«Έφτασε και η δική μου η σειρά για εμβολιασμό! Βρίσκουμε σιγά σιγά τους ρυθμούς μας. Συνεχίζουμε να προσέχουμε κρατώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ευχαριστώ και συγχαίρω τη διευθύντρια Κιάρα Ντι Νάπολι και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης για τη φροντίδα που παρέχουν σε όλους μας!!!», αναφέρει ο Δήμαρχος Παγγαίου με ανάρτησή του.