ΑΣ «Αετός» Νέας Καρβάλης-Καβάλας: Πρότυπο ο Δήμος Παγγαίου στον τομέα του Αθλητισμού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου που ίδρυσε και τμήμα τοξοβολίας για την παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Ελευθερούπολης, και ενός υπαίθριου χώρου στην Νέα Πέραμο

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας καθώς και προς τα τοπικά συμβούλια Ελευθερούπολης και Νέας Περάμου, εκφράζει ο Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» Νέας Καρβάλης – Καβάλας. Με την ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει την μεγάλη του ικανοποίηση για την παραχώρηση και την χρήση του Δημοτικού Σταδίου Ελευθερούπολης, και ενός άλλου υπαίθριου χώρου στην Νέα Πέραμο, για τις ανάγκες των προπονήσεων και της αγωνιστικής προετοιμασίας των αθλητών, του νεοσύστατου τμήματος της τοξοβολίας που δημιούργησε.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός»

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Παγγαίου»

«Οι αθλητές, τα μέλη, και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός» Νέας Καρβάλης – Καβάλας θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Δήμο Παγγαίου και τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη, ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρήστο Μποσμπότη, προσωπικά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γάκη Κωνσταντίνο, και επίσης τα Τοπικά Συμβούλια της Ελευθερούπολης και της Νέας Περάμου.

Ο Σύλλογός μας θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τα ανωτέρω πρόσωπα και φορείς, για την παραχώρηση και την χρήση του Δημοτικού Σταδίου Ελευθερούπολης, και ενός άλλου υπαίθριου χώρου στην Νέα Πέραμο, για τις ανάγκες των προπονήσεων και της αγωνιστικής προετοιμασίας των αθλητών, του νεοσύστατου τμήματος της τοξοβολίας που δημιούργησε, καθώς επίσης γιατί παράλληλα βοηθούν στην ανάπτυξη ενός Ολυμπιακού αθλήματος στην περιοχή μας.

Έχοντας γνώση λόγω της αθλητικής ιδιότητάς μας, και με την βοήθεια της ενημέρωσης στον χώρο του αθλητισμού, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Παγγαίου αποτελεί το πρότυπο του Δήμου για τον αθλητισμό στην περιοχή μας, που πρέπει να μιμηθούν οι υπόλοιποι. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Παγγαίου, που ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό και το δείχνει, που βοηθάει τους αθλητές και τους συλλόγους και το κάνει, γι’ αυτό πρέπει να είναι και οι δημότες του περήφανοι που έχουν Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο για τον αθλητισμό με έμπρακτη υποστήριξη.

Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στην κοινή αυτή αθλητική προσπάθεια και υποσχόμαστε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο μεγαλείο του αθλητικού έργου σας».