Βρήκε… στόχο ο Σκοπευτικός Όμιλος Καβάλας: Αγιασμός στο νέο Σκοπευτήριο στη Φωλιά [φωτογραφίες]

Μετά από πολλές προσπάθειες για να αδειοδοτηθεί το Σκοπευτήριο του Συλλόγου στον Δήμο Παγγαίου έφτασε η ώρα της δικαίωσης, ξαναβάζοντας την Καβάλα στον «χάρτη» του αθλήματος

Μετά από πολλές γραφειοκρατικές προσπάθειες του Σκοπευτικού Ομίλου Καβάλας προκειμένου να αδειοδοτηθεί το Σκοπευτήριο του Συλλόγου στον Δήμο Παγγαίου, αλλά και την ανταπόκριση Περιφέρειας ΑΜ-Θ και Δήμου Παγγαίου, έφτασε η ώρα της δικαίωσης.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του καινούριου χώρου του Σκοπευτικού Ομίλου Νομού Καβάλας στη Φωλιά του Δήμου Παγγαίου, ξαναβάζοντας την Καβάλα στον «χάρτη» του αθλήματος.

Άλλωστε η Καβάλα έχει αναπτύξει μια μεγάλη παράδοση στο άθλημα, με τον πολυνίκη και πρωταθλητή με πολλές διεθνείς διακρίσεις, Καβαλιώτη αθλητή Αλέξη Σκλάβη, να επιβεβαιώνει και να τιμάει συνάμα με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την παράδοση.

Σημειώνεται, δε, ότι η Καβάλα, διαθέτοντας ένα αξιοπρεπές σκοπευτήριο, θα μπορεί να προσελκύει σκοπευτές σε μόνιμη βάση, αλλά και να φιλοξενεί πρωταθλήματα πανελλαδικού, αλλά και διεθνούς επιπέδου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού.

Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Αλέξης Πολίτης, ο ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Κίμωνας Παπαδόπουλος, η αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου, Ελένη Μπενή, μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου, καθώς και αθλητές και λάτρεις της σκοποβολής.