Πανελλήνιο Στίβου Κ-16 στην Ελευθερούπολη: Με νέο εξοπλισμό, 8 διαδρομές και διαδικτυακή μετάδοση [Φωτογραφίες]

Ο Δήμος Παγγαίου είναι έτοιμος να υποδεχτεί το μέλλον του κλασσικού αθλητισμού της Ελλάδας στο πλήρως ανακαινισμένο στάδιο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου. Οι μεγάλοι αυτοί αγώνες θα είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού όσον αφορά τον κλασσικό αθλητισμό, στο συγκεκριμένο στάδιο, όπου θα εγκαινιαστεί το νέο ταρτάν με 8 διαδρομές το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και διεθνείς αγώνες.
Μετά τις απαραίτητες εργασίες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στο περιβάλλοντα χώρου στου σταδίου, παραδόθηκε και ο καινούριος εξοπλισμός για την άρτια τέλεση όλων των αγωνισμάτων.
Ο Δήμος Παγγαίου είναι έτοιμος να υποδεχτεί το μέλλον του κλασσικού αθλητισμού της Ελλάδας, σχεδιάζοντας με την τεχνική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ ένα σπουδαίο πρωτάθλημα το οποίο θα έχει διαδικτυακή κάλυψη από το κανάλι του Δήμου. Για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-16 , η εικόνα των αγώνων θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες για το Πανελλήνιο Κ-16 θα έχουν τη δυνατότητα το διήμερο 27-28 Ιουνίου να απολαύσουν τις περίφημες παραλίες του Δήμου Παγγαίου, συνδυάζοντας τους αγώνες με τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Δήμος Παγγαίου προσκαλεί τους γονείς των αθλητών να έρθουν στο Δήμο και να είναι σίγουροι ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για μια αξέχαστη φιλοξενία από μέρους μας.