Είναι γεγονός: Η Νέα Πέραμος του Δήμου Παγγαίου αποκτάει ένα σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο

Υπογράφηκε η οριστική ένταξη του έργου, προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2021 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων-Πώς θα είναι το νέο Γυμναστήριο

Ένα μεγάλο αθλητικό έργο ανακοινώθηκε και επίσημα για τον Δήμο Παγγαίου, το οποίο θα αναβαθμίσει το αθλητικό «γίγνεσθαι» της περιοχής και παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα στον Δήμο να φιλοξενήσει έτι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις πανελλαδικού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε η οριστική ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2021 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Πέραμο» του Δήμου Παγγαίου, προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ. Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στον χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Περάμου.

Η θετική αυτή εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα της ουσιαστικής συνεργασίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και έρχεται σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης που είχε γίνει ενόψει της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στην Καβάλα στις 20 Μαΐου 2021.

Πώς θα είναι το νέο Γυμναστήριο