Φίλιππος Αναστασιάδης: Αποχαιρετούμε έναν αξιοπρεπή άνθρωπο, μια αξιομνημόνευτη φίλη

Το «αντίο» του Δημάρχου Παγγαίου στη Μαρία Φραντζεσκάκη και η έκκληση για εμβολιασμό του πληθυσμού «για να μη θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές»

Για ένα «άξιο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έναν αξιοπρεπή άνθρωπο, μια καλή συνεργάτιδα και μια αξιομνημόνευτη φίλη» κάνει λόγο ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης στο τελευταίο του «αντίο» στη Μαρία Φραντζεσκάκη εκ μέρους όλου του Δήμου Παγγαίου.

Παράλληλα, τονίζει ότι «ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις» και προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί «για να μη θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές».

Ο «αποχαιρετισμός» του Δημάρχου Παγγαίου στη Μαρία Φραντζεσκάκη

Αποχαιρετούμε ένα άξιο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έναν αξιοπρεπή άνθρωπο, μια καλή συνεργάτιδα και μια αξιομνημόνευτη φίλη. Η Μαρία Φραντζεσκάκη θα λείψει σε όλους μας. Εκ μέρους του Δήμου Παγγαίου εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της. Το ήθος και πάνω από όλα το χαμόγελό της θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μας. Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Η μόνη λύση είναι να εμβολιαστούμε όλοι για να μη θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές.