«Αυτοψία» Ρώσων δημοσιογράφων στον Δήμο Παγγαίου [φωτογραφίες]

Δημοσιογράφοι του Channel 1 Russia εστίασαν στον Δήμο Παγγαίου και κυρίως σε θρησκευτικούς προορισμούς, σε παραδοσιακούς οικισμούς, καθώς και στην παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων της περιοχής

Μετά από συνεργασία του Δήμου Παγγαίου και του ΕΟΤ Ρωσίας, δημοσιογράφοι του Channel 1 Russia, ενός από τα μεγαλύτερα κρατικά κανάλια της χώρας, επισκέφτηκαν και έμειναν στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου, προκειμένου να ετοιμάσουν ένα αφιέρωμα το οποίο θα προβληθεί σε μια απ τις μακροβιότερες εκπομπές προβολής προορισμών.

Συγκεκριμένα, στο fam trip συμμετείχε η δημοσιογράφος, Tatiana Barinova και ο εικονολήπτης Dimitri Barinov, από την ταξιδιωτική τουριστική εκπομπή “Traveler’s Notes”.

Αν και ο καιρός δεν ήταν «σύμμαχος», το αντίθετο συνέβη με τη Διοίκηση του Δήμου, την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ελένη Μπενή και τους επαγγελματίες του Δήμου οι οποίοι πρόσφεραν τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες τους, αποδεικνύοντας ότι η περιοχή προσφέρει στον επισκέπτη κάτι παραπάνω από το φυσικό κάλος της.

Ο Δήμος Παγγαίου συνεργάστηκε με τους Δήμους Καβάλας και Θάσου προκειμένου να γίνει ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στον Νόμο Καβάλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονο ήταν το ενδιαφέρον για θρησκευτικούς προορισμούς, παραδοσιακούς οικισμούς, καθώς και για την παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων της περιοχής.