Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παγγαίου και Σύλλογος ΑμεΑ Καβάλας σε μια «σύμπραξη» ανθρωπιάς

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου μέσω ιδιώτη από τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Καβάλας σε έναν ανήλικο που νοσεί από μία σπάνια ασθένεια, μετά από αίτημα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παγγαίου

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Καβάλας επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου, φέρνοντας μαζί τους ένα πολύ σημαντικό δώρο ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα, έπειτα από αίτημα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παγγαίου, ο Σύλλογος δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε έναν ανήλικο που νοσεί από μία σπάνια ασθένεια και το χρειαζόταν άμεσα, καθώς οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η οικογένειά του δεν επέτρεπαν να πραγματοποιηθεί η αγορά του, παρά τις προσπάθειες για να καταστεί αυτό εφικτό, όμως τελικά η ελπίδα όλων έγινε πράξη.

Από την ίδρυση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παγγαίου ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Καβάλας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την υπηρεσία και η καλή συνεργασία είναι πλέον δεδομένη.

Ιδιώτης εθελοντής που η επιχείρησή του εδράζεται στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Καβάλας, διατηρώντας την ανωνυμία του, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα και προχώρησε στην αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου φέρνοντας πολλά χαμόγελα στο Κέντρο, στον Σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας, αλλά και στην ίδια την οικογένεια του παιδιού.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας, Μάκης Κρεμμύδας και οι συνεργάτες του παρέδωσαν το πολύτιμο αμαξίδιο στην οικογένεια του νεαρού.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παγγαίου ευχαριστεί τον κ. Κρεμμύδα για τη πολύτιμη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια, όπως και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και δεσμεύεται για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας. Τέλος, ευχαριστεί τον άνθρωπο που δίχως περισσότερη σκέψη προέβη σε μία σημαντική κίνηση ανθρωπιάς δίνοντας νέα ζωή σε έναν νέο άνθρωπο που το είχε τόσο πολύ ανάγκη.