Πυγμαχία: Στο Δημαρχείου Παγγαίου η «αργυρή» Βασιλική Σταυρίδου [φωτογραφίες]

Ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης βράβευσε την αθλήτρια των «ΜΑΧΗΤΩΝ» η οποία αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεανίδων και παράλληλα έθεσε το πλαίσιο για την παροχή κινήτρων στους νέους να στραφούν στον αθλητισμό

Στο Δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου βρέθηκε η Βασιλική Σταυρίδου των «ΜΑΧΗΤΩΝ» Νέας Περάμου, η οποία αγωνίστηκε υπερήφανα για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεανίδων στο Μαυροβούνιο και κατέκτησε για τη χώρα μας το αργυρό μετάλλιο.

Η πρωταθλήτρια με καταγωγή από τον Δήμο Παγγαίου βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο, Φίλιππο Αναστασιάδη, όπως και ο προπονητής και ο πρόεδρος του Συλλόγου, με τον κ. Αναστασιάδη να επαναλαμβάνει για ακόμη μια φορά ότι προτεραιότητα του Δήμου είναι τα κίνητρα στους νέους για να στραφούν στον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Παγγαίου

Σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Παγγαίου Φιλίππου Αναστασιάδη τον επισκέφθηκε η Βάσω με τα αφοπλιστικά της μάτια, η οποία κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Πυγμαχίας τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα και τον Δήμο Παγγαίου!

Συνοδεύτηκε από τον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου «ΜΑΧΗΤΕΣ», Νότη Καρασάββα, αλλά και ο άξιος δάσκαλος-προπονητής της, Παναγιώτης Καρανικολής, που ξέρει να γυμνάζει, ξέρει να προπονεί, αλλά πάνω από όλα να πλάθει χαρακτήρες. Σε κάθε περίπτωση δε μας διαφεύγει η ανεκτίμητη προσφορά του πρώην προέδρου και Διακεκριμένου επιχειρηματία της περιοχής, Νίκου Μάρτου για την αμέριστη συνδρομή και συμπαράσταση στον Σύλλογο. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούν τον πατέρα της Βάσως, Μιχάλη Σταυρίδη για τους κόπους, τη στήριξη και διαπαιδαγώγηση που προσέφεραν στο καμάρι τους.

Ως Δήμαρχος Παγγαίου αισθάνθηκα την υποχρέωση να στηρίξω κάθε προσπάθεια που στρέφει κυρίως τους νέους στον αθλητισμό και θα εισηγηθεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου την οικονομική ενίσχυση της Βάσως με το ποσό των 3.000 ευρώ.

Καλή πορεία, καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες!!!