Συνάντηση Αναστασιάδη-Γεωργαντά με φόντο τον Δήμο Παγγαίου και τις «Έξυπνες Πόλεις»

Ο Δήμαρχος Παγγαίου ανανέωσε το ραντεβού με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, όπου και θα ανακοινώσει απτά αποτελέσματα για τον Δήμο

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργο Γιωργαντά είχε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του υφυπουργού στον Νομό Καβάλας για τα εγκαίνια του ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα [δείτε εδώ το ρεπορτάζ].

Ο Δήμαρχος Παγγαίου ανανέωσε το ραντεβού με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνηση όπου θα ανακοινωθούν οι παρεμβάσεις που θα αφορούν στον Δήμο Παγγαίου σύμφωνα με το πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις».

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Παγγαίου

Είχα την χαρά σήμερα να συναντήσω τον φίλο Υφυπουργό ψηφιακής μεταρρύθμισης Γιώργο Γεωργαντά στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Καβάλα για τα εγκαίνια του ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα. Συζητήσαμε για όλες τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την απλούστευση των διαδικασιών της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ ταυτόχρονα ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις αρχές Γενάρη όπου θα ανακοινωθούν οι παρεμβάσεις που θα αφορούν στον Δήμο Παγγαίου σύμφωνα με το πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις».