Φίλιππος Αναστασιάδης: Ένας 19χρονος δολοφονημένος με οπαδικά κίνητρα. Δεν το χωρά ανθρώπινος νους

Οργισμένη ανάρτηση από τον Δήμαρχο Παγγαίου με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη

Με μια οργισμένη ανάρτηση, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε έναν 19χρονο φίλο της ομάδας του Άρη στη Θεσσαλονίκη, ευελπιστώντας, παράλληλα, ότι τα φαινόμενα βίας με πρόσχημα τον αθλητισμό θα σταματήσουν και οι δολοφόνοι θα τιμωρηθούν.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Παγγαίου

Να ξέρετε πόση προσπάθεια κάνω ώστε να μη βρίσω δημόσια προκειμένου να εκφράσω τον θυμό μου!!!!

Η δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα στη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα 19χρονο παιδί είναι αδιανόητη. Δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Είμαστε συντετριμμένοι. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και ελπίζω να βρουν όση δύναμη χρειάζεται για να σταθούν όρθιοι.

Εύχομαι και ελπίζω να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Εύχομαι και ελπίζω ότι οι δράστες αυτής της αποτρόπαιας πράξης θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη χωρίς καθυστέρηση.

Η καταδίκη του εγκλήματος είναι όχι μόνο αυτονόητη, αλλά χρέος όλων μας. Είναι χρέος μας να αποτρέψουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον. Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο την ανθρώπινη ζωή.

Ο αθλητισμός ενώνει, δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Ο αθλητισμός περιορίζεται στον ανταγωνισμό εντός αγωνιστικού χώρου.

Είμαι σίγουρος ότι η Πολιτεία, η φίλαθλη κοινότητα, αθλητές, ομάδες, όλη η κοινωνία με μια φωνή θα σταθεί απέναντι σε κάθε μορφής βία με ένα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.