Φίλιππος Αναστασιάδης: Η πλευρά που διαλέγουμε είναι αυτή της ειρήνης

«Δεν είμαστε με την Ουκρανία. Δεν είμαστε με τη Ρωσία»: Το μήνυμα του Δημάρχου Παγγαίου και η στήριξη του Δήμου στους Ουκρανούς πρόσφυγες

Ο Δήμος Παγγαίου, αλλά και ιδιώτες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Παγγαίο, από την πρώτη στιγμή του ξεσπάσματος του πολέμου στην Ουκρανία εξέφρασαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους κατοίκους της χώρας είτε φιλοξενώντας πρόσφυγες από την Ουκρανία είτε στέλνοντας ανθρωπιστικό υλικό.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, μέσα από τις καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που ήρθαν στο Παγγαίο για να γλυτώσουν από τη λαίλαπα του πολέμου, απευθύνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, τονίζοντας ότι η μόνη πλευρά με την οποία οφείλουμε να είμαστε σε μια τέτοια οδυνηρή κατάσταση, είναι η πλευρά της ειρήνης.

«Η Μαργαρίτα ετών 22, έγκυος στον 8ο μήνα, ήρθε από την Ουκρανία στην Ελευθερούπολη αναζητώντας την ηρεμία και την ασφάλεια της μαζί με τον σύζυγό της Αλέξη 24 ετών. Δεν είμαστε με την Ουκρανία. Δεν είμαστε με τη Ρωσία. Θέλουμε την ΕΙΡΗΝΗ!», αναφέρει ο Δήμαρχος Παγγαίου στο μήνυμά του.