Back to back Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασσικού Αθλητισμού Κ16 στον Δήμο Παγγαίου

Η καρδιά του Στίβου θα χτυπήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελευθερούπολη στις αρχές Ιουλίου, μετά από απόφαση του ΣΕΓΑΣ

Μετά τον Ιούνιο του 2021 [διαβάστε εδώ] το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασσικού Αθλητισμού Κ16 επιστρέφει στον Δήμο Παγγαίου και στην Ελευθερούπολη, μετά από απόφαση του ΣΕΓΑΣ και πρόταση της Επιτροπής Ανάπτυξης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 Κλασσικού Αθλητισμού (Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κεντρική Μακεδονία).

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί ένα ακόμη βήμα εδραίωσης του κλασσικού αθλητισμού σε μια επαρχιακή πόλη, ενώ ο ΣΕΓΑΣ «κάτι είδε» στην περσινή επιτυχημένη διοργάνωση και εμπιστεύτηκε εκ νέου τη φιλοξενία των αγώνων στον Δήμο Παγγαίου.

«Αποτελεί το γεγονός αυτό μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας. Παράλληλα ουσιαστικά βοηθάει στην ανάπτυξη του αθλήματος στον Δήμο Παγγαίου, αλλά και στην τουριστική προβολή του τόπου μας. Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση κατά γενική ομολογία των όσων την παρακολούθησαν και συμμετείχαν στους αγώνες, φέτος η ευθύνη μας είναι ακόμη μεγαλύτερη», ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.

«Φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε σπουδαίους αγώνες. Υπάρχει η διάθεση, η όρεξη, η πίστη και πλέον η εμπειρία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως Δήμος Παγγαίου τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και την πρόεδρό του, Σοφία Σακοράφα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης. Προσκαλούμε τους πάντες σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του κλασσικού αθλητισμού, το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου».