Φίλιππος Αναστασιάδης: Αποκλείστηκα στον οικισμό του Ορφανίου. Μη μετακινείστε άσκοπα!

Η ανάρτηση του Δημάρχου Παγγαίου-Συνεχίζεται η έντονη βροχόπτωση με έμφαση στις περιοχές κοντά στον Στρυμονικό και στο νοτιοδυτικό παράκτιο τμήμα του Νομού Καβάλας-Αναμένεται δύσκολη νύχτα-Ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Συνεχίζεται η έντονη βροχόπτωση στον Νομό Καβάλας, με έμφαση στις περιοχές κοντά στον Στρυμονικό κόλπο και στο νοτιοδυτικό παράκτιο τμήμα του Νομού.

Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα για το παράλιο κομμάτι του Δήμου Παγγαίου, με Ορφάνι και Τούζλα να έχουν δεχτεί ήδη μεγάλα ύψη βροχής, αντιμετωπίζοντας, πλέον, πλημμυρικά φαινόμενα.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης αναφέρει με ανάρτησή του ότι αποκλείστηκε στο Ορφάνι λόγω των πλημμυρικών φαινομένων και συστήνει στους κατοίκους να μη μετακινούνται άσκοπα.

«Κατά την επιστροφή μου από το γραφείο αποκλείστηκα στον οικισμό του Ορφανίου. Παρακαλώ μην μετακινείστε άσκοπα. Με ενημέρωση που έχω τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας», αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης.

Ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι έχει κλείσει ο δρόμος από τον Ακροπόταμο προς την Κάριανη και από τον κόμβο της Εγνατίας Οδού προς το Ορφάνι.

Όσοι οδηγοί μετακινούνται θα πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και να ενημερώνονται από τους αρμόδιους για την κατάσταση του οδικού δικτύου.