Ολοκληρώθηκε η διετής θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου

Η θητεία τους κλείνει και επίσημα με ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη-Το μήνυμα του Δημάρχου, Φίλιππου Αναστασιάδη για το έργο του Συμβουλίου Νέων

Ολοκληρώθηκε η διετής θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, ως κατακλείδα της θητείας των μελών του.

«Πριν δύο χρόνια αισθανόμουν σίγουρος για την εξέλιξη του Συμβουλίου Νέων και αποδείχθηκε σωστή η πρόβλεψή μου. Βλέποντας τη σπιρτάδα στα μάτια τους ήταν δεδομένο πως θα δημιουργήσουν έναν άρτια οργανωμένο και δημιουργικό φορέα. Παιδιά γεμάτα διάθεση, όρεξη και αγάπη για τον τόπο μας. Δύο χρόνια πλούσια σε δράσεις, εθελοντική προσφορά και παραγωγικότητα. Οι νέοι μας βγήκαν μπροστά και μας απέδειξαν πως όλοι οφείλουμε να έχουμε πίστη στις δυνατότητες και την όρεξη της νέας γενιάς. Με τις πράξεις τους έφτασαν την αξία της κοινωνικής προσφοράς και της ανιδιοτέλειας στο μέγιστο επίπεδο. Αισθάνομαι υπερήφανος για όλα όσα έχουν καταφέρει ως τώρα και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό! Καλούμαστε να παρευρεθούμε όλοι μας στην εκδήλωση για να θαυμάσουμε το έργο τους», αναφέρει ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.