Δήμος Παγγαίου: Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων [φωτογραφίες]

Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη για την «εξαιρετική συνεργασία και συνεννόηση των αιρετών και των υπαλλήλων»

Σε ζεστό κλίμα διατελέστηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας προς τιμήν των υπαλλήλων του Δήμου Παγγαίου, στο γεμάτο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

«Νιώθω την ανάγκη να μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια, αλλά και τις ευχαριστίες μου σε όλο το προσωπικό του Δήμου, το οποίο καθημερινά δείχνει τη δέουσα διάθεση και υπευθυνότητα δημιουργώντας έναν άρτιο και λειτουργικό Δήμο. Το μυστικό της επιτυχίας μας; Δεν είναι άλλο από την εξαιρετική συνεργασία και συνεννόηση των αιρετών και των υπαλλήλων. Μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα πως για να πετύχει μια ομάδα χρειάζεται συνεργασία, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα υγιές κλίμα μεταξύ όλων των παραγόντων που εργάζονται για τον τόπο μας. Ως Δήμαρχος Παγγαίου είμαι υπερήφανος για αυτό που έχουμε χτίσει! Συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία», ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης στο μήνυμά του.

*Φωτογραφίες: Studio Παπαευαγγέλου