ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης: Μια ουσιαστική προσφορά στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα

Προμηθεύτηκαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο μετά από τη συλλογή καπακιών από πλαστικά μπουκάλια και το παρέδωσαν στον Δήμο Παγγαίου να το διαθέσει στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ευχαριστούν θερμά το ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης για την προσφορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου, ώστε να καλυφθούν έκτακτες και σοβαρές ανάγκες δημοτών που το έχουν ανάγκη.

Το αμαξίδιο αγοράστηκε μετά από τη συλλογή καπακιών από πλαστικά μπουκάλια, από τους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης. Όπως αναφέρει ο Δήμος Παγγαίου, η παραπάνω πράξη αποτελεί πράξη αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ενώ συνάμα συμβάλει στην εκπαίδευση για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος από το σύνολο της μαθητικής κοινότητας.

Μετά από επικοινωνία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου με το Διευθυντή του ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης κ. Χρυσόπουλο, το αναπηρικό αμαξίδιο βρίσκεται πλέον στον χώρο του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε δημότη το έχει ανάγκη.