Δήμος Παγγαίου: 27 Πολιτιστικοί Σύλλογοι έγιναν… ένα για χάρη της Παράδοσης [φωτογραφίες]

8ο Παγγαιορείτικο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Παγγαίου: Μια βραδιά γεμάτη μουσικά ήθη και έθιμα που «αγκαλιάστηκε» από μικρούς και μεγάλους

Tο 8ο Παγγαιορείτικο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Παγγαίου άφησε και φέτος εξαιρετικές εντυπώσεις. Μία βραδιά με έντονο το στοιχείο της παράδοσης, αλλά και πολλή διασκέδαση με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, όπου 27 Πολιτιστικοί Σύλλογοι έλαβαν μέρος παρουσιάζοντας διάφορους παραδοσιακούς χορούς.

Εξαιρετικά ευχάριστο το γεγονός πως ο κόσμος το «αγκάλιασε», όπως κάθε χρόνο, δείχνοντας έμπρακτα την επιθυμία του να διατηρηθεί η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου του.

Η εν λόγω εκδήλωση αποτέλεσε συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυρτοφύτου «Το Σύμβολον».

«Θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ, Μυρσίνη Χρυσαφούδη, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυρτοφύτου, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους που έλαβαν μέρος και σε όλους όσους συνετέλεσαν για αυτό το εξαιρετικό αποτελέσμα. Χρέος μας να διατηρήσουμε το στοιχείο της παράδοσής μας με κάθε τρόπο», αναφέρει ο Δήμος Παγγαίου στην ανακοίνωσή του.