Αλέξης Γάκης: Ένας νέος άνθρωπος αναλαμβάνει τα ηνία του Πλατανότοπου στον Δήμο Παγγαίου

Πληροφορικάριος, διαιτητής και... θαλασσινός, ο Αλέξης Γάκης να φέρει άλλον αέρα στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε

Ένας νέος και πολυπράγμων άνθρωπος αναλαμβάνει τα ηνία του τοπικού διαμερίσματος του Πλατανότοπου στον Δήμο Παγγαίου, καθώς στις δημοτικές εκλογές κατάφερε -και μάλιστα υπερ το δέον- να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συντοπιτών του ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με την παράταξη «Ναι, Μπορούμε» με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Φίλιππο Αναστασιάδη.

Ο Αλέξης Γάκης, ο οποίος κατάγεται από τον Πλατανότοπο, είναι απόφοιτος Πληροφορικής. Εργάστηκε στη μηχανογράφηση των στρατιωτικών πρακτορείων Ελλάδος και αργότερα ως υπεύθυνος μηχανογράφησης σε μεγάλη εξαγωγική εταιρεία παιχνιδιών και τέλος ως υπεύθυνος εκπαίδευσης βορείου Ελλάδος και Κύπρου μεγάλης εταιρείας πληροφορικής.

Έχει καταταχθεί στο Λιμενικό Σώμα με ειδικότητα στην πληροφορική και κατέχει τον βαθμό του ανθυπασπιστή Λιμενικού Σώματος.

Επιπλέον, είναι πρόεδρος Σχολής Taekwondo στην Καβάλα και στη Χρυσούπολη και εν ενεργεία διαιτητής στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και βαθιά γνώση της δημόσιας διοίκησης αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία του χωριού του, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.