Μικροπροβλήματα από την κακοκαιρία στο νησί της Θάσου

Οι βροχές προκάλεσαν μικρής κλίμακας κατολισθήσεις κυρίως στο νότιο τμήμα του νησιού, χωρίς να προκληθούν σοβαρά προβλήματα

Μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν στο νησί της Θάσου από το πέρασμα της κακοκαιρίας και τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Όπως ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, μικρής κλίμακας κατολισθήσεις παρατηρήθηκαν στον δρόμο κοντά στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου, στις Μαριές και στην Καλλιράχη, χωρίς, ωστόσο, να προξενήσουν σοβαρά προβλήματα ή να γίνουν αιτία να διακοπεί η κυκλοφορία.

Όπως τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος, από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις με τα μηχανήματα που υπάρχουν, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, ενώ «σύμμαχος» θα είναι και η μεταβολή του καιρού τις επόμενες μέρες, καθώς δεν προβλέπονται βροχές ή καταιγίδες.

Παράλληλα, και ο δήμος Θάσου βρίσκονταν σε εγρήγορση όσες μέρες επικρατούσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, παρακολουθώντας τα επίφοβα σημεία των δρόμων για τυχόν κατολισθήσεις ή συσσώρευσης υδάτων.