Η Θάσια πλευρά των… Άλπεων και οι ευχαριστίες του δημάρχου Κώστα Χατζηεμμανουήλ [φωτογραφίες]

Η πρόσφατη χιονόπτωση άφησε πίσω της αρκετές δυσκολίες οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από δήμο και ΠΕ Καβάλας, αλλά και ένα εξαιρετικό τοπίο, εφάμιλλο των δημοφιλών καλοκαιρινών εικόνων του νησιού

Ο χιονιάς έφυγε, αφήνοντας πίσω του δυσκολίες στην καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίες -εύκολα ή δύσκολα- αντιμετωπίστηκαν από τους μηχανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Άφησε, όμως και εντυπωσιακές εικόνες οι οποίες παραπέμπουν σε σκηνικό… Άλπεων, όπως αυτή με το χιονισμένο Υψάριο της Θάσου.

Σχεδόν όλη η προσήνεμη στον βόρειο-βορειοανατολικό άνεμο πλευρά της Θάσου έχει «ντυθεί» με ένα λευκό πέπλο, το οποίο «ανταγωνίζεται» επάξια τις καλοκαιρινές και ούτως ή άλλως δημοφιλείς εικόνες των παραλιών της, πολλές εκ των οποίων άσπρισαν για τις… ανάγκες του χειμώνα.

Όσον αφορά την κακοκαιρία, ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του δήμου Θάσου, οι οποίοι συμμετείχαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τα οποία προκάλεσε η χιονόπτωση των τελευταίων ημερών.

Η διοίκηση του δήμου Θάσου και ο δήμαρχος ευχαριστούν ιδιαίτερα για τη συνδρομή της με μηχανήματα, την εταιρεία «Μάρμαρα Θάσου Φιλιππίδη Α.Ε.».

Πυροσβέστες καθαρίζουν τον δρόμο Λιμένας-Παναγία από τα σπασμένα κλαδιά μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο