Τα… θεατρικά φώτα του δήμου Θάσου πέφτουν πάνω στη γυναίκα σύντροφο, μάνα, αδελφή, γιαγιά και κόρη

Με το έργο του Μηνά Βιντιάδη «Απόψε θα μ’ ακούσεις» ολοκληρώνεται το μεγάλο θεατρικό αφιέρωμα του δήμου Θάσου στη Γυναίκα

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 στο Καλογερικό του Λιμένα Θάσου το μεγάλο θεατρικό αφιέρωμα του δήμου Θάσου στη Γυναίκα, με το έργο του Μηνά Βιντιάδη «Απόψε θα μ’ ακούσεις», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Άννα Αδριανού.

Είχαν προηγηθεί τον Ιανουάριο «Η προίκα», ο συγκλονιστικός μονόλογος της Μπέττυς Μαγρίζου, με τη Στέλλα Παπαδημητρίου και τον Φεβρουάριο η εμβληματική «Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Ρομπέρτο Ατάϋντε, με τον Θόδωρο Γράμψα, μια συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης με την «Πράξις 7». Οι κάτοικοι του νησιού αγκάλιασαν με θέρμη τις εκδηλώσεις.

Η επιλογή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας για τον επίλογο του φεστιβάλ δεν είναι τυχαία. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Θάσου, Κώστας Χατζηεμμανουήλ, συγγραφέας ο ίδιος, «επειδή το αφιέρωμα είχε αυτό το θέμα, θεωρήσαμε κατάλληλο να φιλοξενήσουμε την 8η Μαρτίου την τελευταία παράσταση πιστεύοντας, όμως, ότι ποτέ δεν πρέπει να πέσει η αυλαία και τα φώτα της ράμπας να φωτίζουν πάντα τη γυναίκα σύντροφο, μάνα, αδελφή, γιαγιά και κόρη».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ώρα έναρξης: 20:00