Λευτέρης Κυριακίδης: Καλώ τους Θάσιους να μας δώσουν την ευκαιρία να κάνουμε τα λόγια μας πράξη

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Σύμπραξη Ευθύνης ευχαριστεί τους δημότες οι οποίοι τον στήριξαν και τους καλεί να κάνουν το ίδιο και τη 2η Κυριακή των εκλογών

Το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους πολίτες της Θάσου έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Θάσου και επικεφαλής του συνδυασμού Σύμπραξη Ευθύνης Λευτέρης Κυριακίδης, καλώντας και πάλι τους πολίτες της Θάσου «να δώσουν την τελική εντολή την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 προχωρώντας συλλογικά και ενωμένα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου».

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Κυριακίδη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες της Θάσου που ανέδειξαν τον συνδυασμό μας ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ δύναμη στον Δήμο της Θάσου.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους, ευχαριστώ γιατί πίστεψαν στο νέο που έρχεται. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, αλλά και όλους τους αφανείς ήρωες του χθεσινού μοναδικού αποτελέσματος. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και ειδικότερα τη σύζυγό μου που στάθηκε δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Καλώ και πάλι τους πολίτες της Θάσου, την Κυριακή που έρχεται, να μας δώσουν την τελική εντολή να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις. Να προχωρήσουμε συλλογικά και ενωμένοι με μοναδικό μας γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

Η Θάσος μας ενώνει. Είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε και αγαπάμε.