Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ευρύτερες συνεργασίες, για το καλό της Θάσου

Ο επικεφαλής της «Δημοτικής Θασιακής Κίνησης – Πάμε μαζί» ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους ψηφοφόρους του και δίνει το στίγμα των επόμενων κινήσεων του

Ευρύτερες συνεργασίες για το καλό της Θάσου θα αναζητήσει η «Δημοτική Θασιακή Κίνηση – Πάμε μαζί» μετά το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου. Αυτό αναφέρει, μεταξύ των άλλων, στην ανακοίνωση του ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο νησί έλαβε το 8.10% των ψήφων.

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στον δύσκολο αγώνα που δόθηκε, αλλά και όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον τίμησαν με την ψήφος τους στο όραμα του για το δήμο της Θάσου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Δημοτική Θασιακή Κίνηση – Πάμε μαζί»

«Στο πρόγραμμά μας τιμήσατε τις αξίες και το όραμά μας για το δήμο της Θάσου»

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, που μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας! Στα πρόσωπα των ανθρώπων του συνδυασμού μας «Δημοτική Θασιακή Κίνηση-πάμε μαζί» τιμήσατε το ήθος και τη διάθεση για προσφορά στον τόπο. Στο πρόγραμμά μας τιμήσατε τις αξίες και το όραμά μας για το δήμο της Θάσου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου, τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, αλλά και τους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά μας στον τίμιο και δύσκολο αγώνα που δώσαμε!

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, μας τιμά και μας δεσμεύει να έχουμε καθοριστικό ρόλο την επόμενη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, μέσα από ευρύτερες συνεργασίες, για το καλό του νησιού μας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς»!