Δήμος Θάσου-Ναυτιλιακές Εταιρίες: Ζητούν μείωση των δρομολογίων κατά 60% λόγω κορονοϊού

Συνάντηση του δημάρχου Λευτέρη Κυριακίδη με τους εκπροσώπους της ΑΝΕΘ και της Thassos Ferries και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου

Το πρωί της Πέμπτης 19 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη με τη συμμετοχή του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμά Αγγελόπουλου και των Νίκου Χαριτόπουλου και Γιάννη Μητσόπουλου, εκπροσωπώντας τις Ναυτιλιακές Εταιρείες ΑΝΕΘ ΑΕ και Thassos Ferries, αντίστοιχα. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου Δημήτρης Μανίτσας.

Στην συνάντηση αποφασίσθηκε η αποστολή αιτήματος για τον περιορισμό των τοπικών δρομολογιακών γραμμών Θάσου λόγω COVID 19, σε πρώτη φάση, σε ποσοστό 60%.

Επίσης οι Ναυτιλιακές Εταιρείες δήλωσαν ότι τα πλοία απολυμαίνονται σε καθημερινή βάση και τηρούνται όλες οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Στην συνάντηση ενημερώθηκε ο Διευθυντής του ΚΥ Πρίνου ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης θα χορηγήσει στο Δήμο Θάσου 2.000 μάσκες, μέρος των οποίων είναι δυνατόν να διατεθούν στο ΚΥ εφόσον υπάρξει έλλειψη.

Άπαντες οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την στήριξή τους στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας σε οποιοδήποτε αίτημά του.