Δήμος Θάσου: Η απάντηση Κυριακίδη στον Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωση Θάσου»

Αντίδραση του Λευτέρη Κυριακίδη για το άρθρο του Νίκου Χρυσάφη  με τίτλο «Ο Έρωτας στα χρόνια της χολέρας, η ατομική ευθύνη και ο κορονοϊός»

Ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης σε απάντηση του από 27-03-2020 Άρθρου του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου» Νίκου Χρυσάφη με τίτλο «Ο Έρωτας στα χρόνια της χολέρας, η ατομική ευθύνη και ο κορονοϊός», δήλωσε τα εξής:

«Θα περιμέναμε περισσότερη πολιτική γενναιότητα από αυτούς που δήθεν μάχονται, ως έχοντες την αποκλειστικότητα, για το συμφέρον των πολιτών απέναντι στους “εχθρούς” του λαού.

Η πόρτα του Δημάρχου Θάσου είναι για όλους ανοιχτή.

Άλλωστε ο κ. Χρυσάφης ενημερώθηκε τηλεφωνικά 3 φορές την τελευταία εβδομάδα από τον Δήμαρχο για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος Θάσου, τα οποία δυναμικά εξελίσσονται καθημερινά και δημοσιοποιούνται άμεσα.

Υπενθυμίζουμε επίσης, αναφορικά με τις πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2019, ότι δεχθήκαμε και ενημερώσαμε κλιμάκιο του ΚΚΕ στις 26-11-2019, παρουσία μάλιστα του κ. Χρυσάφη (https://www.902.gr/eidisi/politiki/208141/tis-pligeises-periohes-episkefthike-klimakio-toy-kke-foto)

Η απραξία δεν καλύπτεται με Άρθρα – Δελτία Τύπου.

Όποιος θέλει μπορεί να στοιχηθεί δίπλα μας στον καθημερινό αγώνα.

Και οι κρίνοντες κρίνονται…»