Ικανοποίηση Κυριακίδη για την ίδρυση ΚΕΠ στα Λιμενάρια

«Με καθαρούς στόχους, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς όφελος όλων των κατοίκων της Θάσου», δήλωσε ο Δήμαρχος Θάσου

Με την υπ. αριθμ. 8941 ΕΞ 2020/09-04-2020 Απόφαση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιου Γεωργαντά αποφασίσθηκε: «Ορίσθηκε ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του ΚΕΠ με ηλεκτρονικό αριθμό 178Π του Δήμου Θάσου το οποίο θα λειτουργεί στη δημοτική κοινότητα Λιμεναρίων, με την οργανωτική μορφή και τις αρμοδιότητες που περιγράφονται στο άρθρο 31 του Ν. 3013/2002 (ΦΕΚ102/Α΄/1-5-2002) «Αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας και λοιπές διατάξεις», την 1η Ιουνίου 2020. Η στελέχωση του ΚΕΠ 178Π θα γίνει με υπαλλήλους που θα προέρχονται από τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου Θάσου. Ο εξοπλισμός και τα έξοδα λειτουργίας του ΚΕΠ 178Π θα καλύπτονται αποκλειστικά από το Δήμο Θάσου. Από την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ 178Π θα λειτουργούν στο Δήμο Θάσου συνολικά δύο (2) ΚΕΠ».

Την εξέλιξη αυτή είχε νωρίτερα γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στο twitter και ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Σχετικά, ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε: «Πάρα τις έκτακτες καταστάσεις που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις άρχισαν να υλοποιούνται ακόμη και αν κάποιοι τις χαρακτήριζαν αδύνατες και ουτοπικές. Με καθαρούς στόχους, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς όφελος όλων των κατοίκων της Θάσου».