Λ. Κυριακίδης: Καθαροί στόχοι, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια έχουν αποτελέσματα προς όφελος των κατοίκων της Θάσου

Δήλωση ικανοποίησης Δημάρχου Θάσου για την ίδρυση εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στα Λιμενάρια

Όπως έγινε γνωστό με ανάρτηση του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριου Λαζαρίδη τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 [διαβάστε σχετικά εδώ], κατόπιν απόφασης του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και κατόπιν εντολής του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, πρόκειται να ιδρυθεί Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο με σκοπό να λειτουργήσει την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο στα Λιμενάρια Θάσου.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε: «Πάγια επιδίωξή μας είναι η αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θάσου σε Πυροσβεστική Υπηρεσία Θάσου και η ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στα Λιμενάρια με λειτουργία όλη την διάρκεια του έτους. Ωστόσο, η ίδρυση του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στα Λιμενάρια είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Άλλη μια δέσμευσή μας άρχισε να υλοποιείται. Οι καθαροί στόχοι, η μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια έχουν αποτελέσματα προς όφελος όλων των κατοίκων της Θάσου».