Δήμος Θάσου: Ακόμα ένα απορριμματοφόρο όχημα μπαίνει σε υπηρεσία

Μετά τα 2 οχήματα που αποκτήθηκαν τον Ιούλιο έρχεται ακόμα ένα, που κόστισε 148.800 € και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Ακόμα ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 m3, παρέλαβε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου ο Δήμος Θάσου. Η δαπάνη για την απόκτηση του έφτασε στις 148.800 € με ΦΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Το ανωτέρω όχημα προστίθεται στα 2 καινούργια απορριμματοφόρα οχήματα (χωρητικότητας 16 m3 και 2,5 m3), που παρέλαβε τον Ιούλιο του 2020.

Ο Δήμος Θάσου σύντομα παραλαμβάνει ακόμη 1 καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 6 m3, ενώ βρίσκεται στο στάδιο πριν τη δημοπράτηση και η προμήθεια ενός  καινούργιου απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας χωρητικότητας 12 m3.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε:

«Η ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου Θάσου, μετά από μία δεκαετία, είναι γεγονός.

Ως νέα Διοίκηση του Δήμου Θάσου, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα στην υπηρεσία καθαριότητας και στην αποκομιδή των απορριμμάτων, λόγω του μη συντηρημένου ή κακοσυντηρημένου στόλου οχημάτων, προχωρήσαμε άμεσα σε ενέργειες, τα αποτελέσματα των οποίων, μόλις σε ένα χρόνο από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου, είναι ορατά.

Με μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις συνεχίζουμε προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Θάσου».