Λευτέρης Κυριακίδης: Ένα ξεχωριστό «δώρο» προς όφελος όλων των δημοτών και των κατοίκων της Θάσου

Ικανοποίηση του Δημάρχου Θάσου για τη δρομολόγηση του έργου αποπεράτωσης του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μετά από την ένταξή του στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών εντάχθηκε το έργο του Δήμου Θάσου «Αποπεράτωση Δημαρχιακού Καταστήματος» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ποσού χρηματοδότησης 3.428.288,74 ευρώ.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η αποπεράτωση του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Θάσου για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών, επιλύοντας τη σημερινή κατακερματισμένη στέγαση των υπηρεσιών και παρέχοντας στους πολίτες και τους εργαζόμενους ένα σύγχρονο κτίριο με σεβασμό στο περιβάλλον και με διευκόλυνση στην προσβασιμότητα ΑμεΑ.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

Ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής, πέραν των ευχών που δέχομαι από φίλους, δέχθηκα, ως Δήμαρχος Θάσου και ένα ξεχωριστό δώρο προς όφελος όλων των δημοτών και των κατοίκων της Θάσου. Την ένταξη του έργου της Αποπεράτωσης του Δημαρχιακού Καταστήματος Θάσου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ένα Δημαρχιακό Μέγαρο αντάξιο της Θάσου αποτέλεσε διαχρονικό όραμα για τις Διοικήσεις και τους κατοίκους της Θάσου. Αποτέλεσε προεκλογική μας δέσμευση και εργαστήκαμε σθεναρά με μεθοδικότητα προς την κατεύθυνση αυτή, παρά τις δύσκολες συγκυρίες.

Η παρούσα Διοίκηση του Δήμου εργάζεται καθημερινά με τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να βελτιώσει τη σχέση του Δήμου Θάσου με τους δημότες και τους κατοίκους της Θάσου. Η ολοκλήρωση και η λειτουργία ενός σύγχρονου Δημαρχιακού Μεγάρου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αγαστής συνεργασίας Διοίκησης και υπαλλήλων.

Ευχαριστώ από καρδιάς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον καταγόμενο από τη Θάσο Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο για τη διαρκή στήριξή του, τους Βουλευτές ΝΔ Καβάλας κ. Μακάριο Λαζαρίδη και κ. Ιωάννη Πασχαλίδη, καθώς και όλους όσοι εισάκουσαν τις προτάσεις μας, ενδιαφέρθηκαν και εργάστηκαν για την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για όλους τους κατοίκους της Θάσου.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την αγαπημένη μας Θάσο