Δημήτρης Θεοδωρίδης: Οι Ναυτιλιακές εταιρίες κοροϊδεύουν το λαό της Θάσου

Σκληρή ανακοίνωση του επικεφαλής της Θασιακής Κίνησης-Πάμε Μαζί μετά το νέο «κλείσιμο» της πορθμειακής γραμμής Καβάλας – Πρίνου

Το νέο «κλείσιμο» της πορθμειακής γραμμής Καβάλας – Πρίνου προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Δημοτικής Θασιακής Κίνησης-Πάμε Μαζί ο οποίος έκανε λόγο για κοροϊδία και απαξίωση των Θάσιων από τις ναυτιλιακές εταιρίες. Με μια σκληρή ανακοίνωση του ο Δημήτρης Θεοδωρίδης εγκαλεί τους βουλευτές, τους υπουργούς αλλά και την κυβέρνηση που επίσης, σύμφωνα με την άποψη του, κοροϊδεύουν το λαό της Θάσου αφού από τη μια ζητούν από τους πολίτες να αναλάβουν ατομικές ευθύνες, ενώ από την άλλη δεν ζητούν – επιβάλουν από τις ναυτιλιακές εταιρίες την ανάληψη εταιρικών ευθυνών, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θάσου:

«Σταματήστε την κοροϊδία και την απαξίωση των κατοίκων της Θάσου»

«Από χθες πάλι κλειστή η πορθμειακή γραμμή Πρίνου-Καβάλας. Οι κάτοικοι της Θάσου βρίσκονται στο έλεος των Ναυτιλιακών Εταιριών! Οι Ναυτιλιακές Εταιρίες κοροϊδεύουν-απαξιώνουν όχι μόνο το λαό της Θάσου, αλλά και αυτούς που εξέλεξε για να επιλύουν τα προβλήματα της κοινωνίας τους: υπουργούς, βουλευτές και την ίδια την κυβέρνηση!

Αλλά και η κυβέρνηση κοροϊδεύει το λαό της Θάσου. Γιατί, ενώ από τους πολίτες ζητάει επιτακτικά την ανάληψη της ατομικής ευθύνης για όλα τα σοβαρά προβλήματα, από τους πλοιοκτήτες των Ναυτιλιακών Εταιριών δεν ζητάει (επιβάλλει) την υποχρέωση της «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» για την εξυπηρέτηση των πολιτών του νησιού μας».