ΚΚΕ Θάσου: Μια δυσάρεστη έκπληξη για τους Θάσιους ηλικίας 30-39…

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής για το γεγονός ότι οι κάτοικοι του νησιού της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας θα πρέπει να εμβολιάζονται για την Covid-19 στη Χρυσούπολη

Ως μια δυσάρεστη έκπληξη για τους κατοίκους της Θάσου χαρακτήρισε ο Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ της Θάσου, το γεγονός ότι οι κάτοικοι του νησιού ηλικίας 30-39 θα πρέπει να μεταβαίνουν στο Κέντρο Υγείας της Θάσου για να εμβολιαστούν για την Covid-19. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζει ότι θα πρέπει να χορηγηθούν όλα τα διαθέσιμα εμβόλια στο εμβολιαστικό κέντρο του ΚΥ Πρίνου και να ενισχυθεί με προσωπικό ώστε πιο γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία να προχωρήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση της ΤΕ Θάσου του ΚΚΕ αναφέρει σχετικά:

«Η πλατφόρμα  για εμβολιασμό των ηλικιών 30-39 άνοιξε στις 27.4.2021, όμως έκρυβε μια έκπληξη για τους κατοίκους της Θάσου.

Οι νέοι της Θάσου πρέπει να μεταβούν στην Χρυσούπολη για να εμβολιαστούν. Την στιγμή που κάτοικοι άλλων περιοχών επιλέγουν την Θάσο για να εμβολιαστούν, οι κάτοικοι της Θάσου πρέπει να μεταφερθούν απέναντι. Χωρίς κανέναν λόγo, μια ηλικιακή ομάδα, η οποία σε μεγάλο βαθμό εργάζεται στον τουρισμό, καλείται να επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα για να μεταβούν μέχρι την Χρυσούπολη.

Δεν τους έφτανε που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται το 2020, δεν τους φτάνει ότι ζουν με τα επιδόματα πείνας εδώ και πόσο καιρό, δεν τους φτάνει η αβεβαιότητα της φετινής σεζόν, αναγκάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπορέσουν να εμβολιαστούν.

Να χορηγηθούν όλα τα διαθέσιμα εμβόλια στο εμβολιαστικό κέντρο του ΚΥ Πρίνου, να ενισχυθεί με προσωπικό ώστε πιο γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία να προχωρήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα».