Θάσος: Δωρεά οχήματος συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών 16 τόνων από την ΕΕΑΑ ΑΕ

Λευτέρης Κυριακίδης: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της Θάσου»

Τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης υπέγραψε στην Αθήνα τη συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς ενός απορριμματοφόρου οχήματος συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, χωρητικότητας 16 τόνων, από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης ΑΕ «ΕΕΑΑ Α.Ε» προς τον Δήμο Θάσου.

Πρόκειται για ένα φορτηγό απορριμματοφόρο όχημα IVECO αξίας 77.091,30 €.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου δήλωσε: «Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επισκεπτών της Θάσου αποτελεί προτεραιότητά μας. Η καθαριότητα, η συλλογή των απορριμμάτων και η ανακύκλωση είναι από τις βασικές υποχρεώσεις του Δήμου προς τους πολίτες.

Το παρόν όχημα έρχεται να συμπληρώσει τον ήδη ανανεωμένο στόλο απορριμματοφόρων του Δήμου Θάσου.

Από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου Θάσου έχουμε προμηθευτεί δύο (2) καινούργια απορριμματοφόρα οχήματα χωρητικότητας 16m3, ένα (1) χωρητικότητας 6m3, ένα (1) χωρητικότητας 2,5m3 και σύντομα υπογράφεται η σύμβαση για την προμήθεια και ενός (1) ακόμη χωρητικότητας 12m3.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της Θάσου, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα».