Θάσος: «Λευκωσία-Πράσινη Γραμμή 48 χρόνια» μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας

Στην έκθεση περιλαμβάνονται έργα φωτογράφων της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας-Παράρτημα Καβάλας-Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης στο «Καλογερικό»

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στις 20:00, στο Ιστορικό κτήριο «Καλογερικό» στον Λιμένα Θάσου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με έργα δημιουργών από Ελλάδα και Κύπρο και θέμα: «Λευκωσία-Πράσινη Γραμμή 48 χρόνια».

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Σπύρο Μιλτιάδη και τον Δήμαρχο Θάσου, Ελευθέριο Κυριακίδη.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται έργα φωτογράφων της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας-Παράρτημα Καβάλας με θέμα: «Λευκωσία-Πράσινη Γραμμή 48 χρόνια».

Μετά το πέρας των εγκαινίων και την ξενάγηση στην έκθεση ο Δήμαρχος Θάσου δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους υπευθύνους του Παραρτήματος Καβάλας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας που σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου αποφάσισαν η διαδρομή της έκθεσης να έχει αφετηρία το νησί μας. Ευχαριστώ θερμά τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρο Μιλτιάδη που μας τίμησε με την υψηλή του παρουσία σε αυτήν τη μοναδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα την πράσινη γραμμή της Κύπρου και τα 48 χρόνια αδιανόητης ύπαρξής της».

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο:

  • Από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 έως και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο «Καλογερικό» στον Λιμένα Θάσου κατά τις ώρες 20:00-23:00
  • Από την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 έως και την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιμεναρίων κατά τις ώρες 20:00-23:00