Θάσος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νησί λόγω του Ποδηλατικού Γύρου

Η απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας ισχύει στην Εθνική Οδό Θάσου - Λιμεναρίων και στην Επαρχιακή Οδό Θάσου - Λιμεναρίων, το Σάββατο 29/4

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν το Σάββατο 29 Απριλίου στη Θάσο, λόγω του ποδηλατικού αγώνα «Ποδηλατικός Γύρος Θάσου». Η απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας αναφέρει συγκεκριμένα:

«Αποφασίζουμε:
Την αυστηρή τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ από τους συμμετέχοντες στον αγώνα καθ’ όλες τις κινήσεις τους από Ποτό μέχρι Σκάλα Ποταμιάς και συγκεκριμένα:
α)     Στην Επ. Ο. Θάσου – Λιμεναρίων (από την εκκίνησή τους στον Ποτό μέχρι τα Λιμενάρια).
β)     Στην Ε.Ο. Θάσου – Λιμεναρίων.
γ)     Στην Περιφερειακή Οδό Θάσου (Λιμένα) και
δ)     Στην Επ. Ο. Θάσου – Λιμεναρίων (στο τμήμα από περιφερειακή οδό Θάσου μέχρι Σκάλα Ποταμιάς.
Τη διακοπή κυκλοφορίας παντός οχήματος στην Επ. Ο. Θάσου – Λιμεναρίων, στο ρεύμα προς Λιμενάρια και συγκεκριμένα στο τμήμα από Σκάλα Ποταμιάς (κεντρική διασταύρωση) έως Ποτό, κατά την πραγματοποίηση του αγώνα ταχύτητας.

Οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου εδαφίου θα ισχύσουν 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ταχύτητας (περίπου 13.00΄) και θα αρθούν μετά τη διέλευση και του τελευταίου ποδηλάτη.

Kατά τη διάρκεια πραγματοποίησης του αγώνα ταχύτητας στην Επ. Ο. Θάσου – Λιμεναρίων (από Σκάλα Ποταμιάς έως Ποτό), να μην επιτραπεί η είσοδος των ποδηλάτων στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στο οποίο θα διεξάγεται κανονικά η κίνηση των οχημάτων, λόγω μη ύπαρξης άλλης παρακαμπτηρίου οδού.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση και της υποδείξεις του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου.

Οι ανωτέρω απαγορεύσεις – ρυθμίσεις δύναται να αρθούν νωρίτερα από την καθορισμένη κατά περίπτωση ώρα, μετά τη διέλευση του τελευταίου αθλητή και την άρση της υπάρχουσας σήμανσης».