Η Θάσος «φώτισε» του Χριστουγεννιάτικο Καράβι της [φωτογραφίες]

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τα μικρά παιδιά τα οποία απελευθέρωσαν στον ουρανό της Θάσου φαναράκια με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2023 στο λιμανάκι της Θάσου στον Λιμένα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θάσου, Γεώργιο Κουτσουμανή, παρουσία του Δήμαρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου, Δημητρίου Πιπίνη, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, Δημητρίου Μανίτσα και των Αντιδημάρχων Σταύρου Τσολάκη, Σωτήρη Στρατηγέντα και Γεωργίου Τσουλκάνη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κάτοικων της Θάσου με τα παιδιά τους και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Την εκδήλωση πλαισίωσε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Φιλαρμονική του Δήμου Θάσου και μικρά παιδιά με τους γονείς τους απελευθέρωσαν στον ουρανό της Θάσου φαναράκια με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους.

Μετά το πέρας της φωταγώγησης προσφέρθηκαν κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους στην κεντρική αίθουσα του κτιρίου του Καλογερικού.