Η ανακοίνωση του δήμου για τη ΒΦΛ δεν πείθει τους κατοίκους του Χαλκερού: «Γιατί δεν δίνουν στοιχεία πριν από τις 25 Ιανουαρίου»;

Οργισμένη παρέμβαση Σάββα Χατζηβασιλειάδη πριν από λίγο στο ALPHA Radio 88,6 - Ανακοίνωσε ότι οι κάτοικοι θα αναλάβουν δράση!

Η επίσημη ανακοίνωση του δήμου Καβάλας για τα ευρήματα των μετρήσεων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις περιοχές πέριξ της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (διαβάστε την εδώ) όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει εφησυχάσει τους κατοίκους του Χαλκερού, αλλά αντίθετα τους έχει… εξοργίσει! Πριν από λίγο, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σάββας Χατζηβασιλειάδης, με παρέμβασή του στο Μαγκαζίνο του ALPHA Radio 88,6, μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη σχετικά.

«Αυτό που έχω  να πω είναι ότι δεν επιτρέπεται να λέμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ακόμη και τώρα που μιλάμε, ελάτε να δείτε πώς μυρίζει η περιοχή! Εγώ έχω δυο μήνες που έστειλα την επιστολή και η Αντιπεριφέρεια δίνει τις μετρήσεις που έγιναν από… 25 Ιανουαρίου! Πιο πριν  γίνονταν μετρήσεις και τι έδειχναν οι μετρήσεις; Επίτηδες το κάνουν; Τι θα πει όλα καλά; Άδικα διαμαρτύρεται όλος αυτός ο κόσμος; Δεν θα το αφήσουμε έτσι! Πιθανότατα θα αναθέσουμε κι εμείς μετρήσεις σε επιστήμονα. Γιατί δεν μας έδωσαν τις μετρήσεις πριν τις 25 Ιανουαρίου; Όλοι οι κάτοικοι είναι ενημερωμένοι και με εξουσιοδοτούν τα κάνω όσα ορίζει ο Νόμος και θα τα κάνω»!