Εντός της ημέρας υπογράφεται η άδεια λειτουργίας της νέας εταιρίας της ΒΦΛ!

Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης δεν θα περιμένουν τους Ελεγκτές Δημόσια Διοίκησης - Δηλώσεις Διευθυντή Χρήστου Παϊτοτσού

Παρά το γεγονός ότι εντός των επόμενων… ωρών καταφθάνει στην Καβάλα κλιμάκιο του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για να ελέγξει τους χειρισμούς που έχουν μέχρι στιγμής γίνει κατά τη διαδικασία εξέτασης της αίτησης για μεταβίβαση της άδειας λειτουργίας της ΒΦΛ από μια εταιρία σε μια άλλη, οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης πρόκειται να υπογράψουν σήμερα κιόλας τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκρισή της.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε νωρίτερα σήμερα και επιβεβαιώνεται απόλυτα από τον ίδιο τον Διευθυντή της Υπηρεσίας ο οποίος μίλησε στην αρχισυντάκτρια της Εφημερίδας Νέα Εγνατία Σίσσυ Ακοκαλίδου. «Περιμένουμε δυο διευκρινήσεις, από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή και από τον Νομικό μας Σύμβουλο. Ελέχθησαν όλα τα έγγραφα και διαπιστώσαμε ότι τηρείται κατά γράμμα η νομιμότητα», σημείωσε ο Χρήστος Παϊτοτσού.

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, είμαστε καθαροί»!

Ο Διευθυντής υπογράμμισε επίσης: «Η Υπηρεσία μας όλο αυτό το διάστημα εργάζεται υπό καθεστώς απειλής. Λοιπόν, εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, γιατί είμαστε καθαροί! Ακούστηκαν πολλές ανακρίβειες σε βάρος της υπηρεσίας και όλων ημών».

«Ο κ. Νεφελούδης να δει τα του οίκου του»

Ερωτηθείς από τη Σίσσυ Ακοκαλίδου για ποιον λόγο η υπηρεσία δεν περιμένει το κλιμάκιο των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που αναμένεται εντός της εβδομάδας κατόπιν της «πρόσκλησης» του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη και στη συνέχεια να υπογράψει, ο κ. Παϊτοτσού απάντησε: «Ο κ. Νεφελούδης να κοιτάξει τα του  οίκου του (του υπουργείου του). Οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης δεν σχετίζονται με τη δική μας Υπηρεσία, ούτε και με το υπουργείο Εργασίας. Η Επιθεώρηση Εργασίας είναι μια Υπηρεσία που υπόκειται στον έλεγχο του υπουργείου του. Έρχονται -βέβαια, εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση- για να ελέγξουν αν υπάρχουν παρατυπίες στην αδειοδότηση. Σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχουν. Ελέγξαμε τα πάντα και εφόσον πάρουμε κάποιες απαντήσεις από τις πηγές που σας ανέφερα θα υπογράψουμε την άδεια»!