Νέα καταγγελία απολυμένων για παραβίαση Εισαγγελικής Εντολής!

Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Καβάλας αρνούνται να παραδώσουν όλα τα έγγραφα του φακέλου

Εκπρόσωποι του Σωματείου των Εργαζομένων στα Λιπάσματα της Καβάλας επισκέφθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2017 για να παραλάβουν αντίγραφα του φακέλου της μεταβίβασης της άδειας λειτουργίας της ΒΦΛ, βάσει της Εισαγγελικής Εντολής που επέδωσαν μια μέρα νωρίτερα στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Καβάλας.

Όπως καταγγέλλουν στο KAVALA POST, οι υπάλληλοι τούς παρέδωσαν μεν μια σειρά εγγράφων, αλλά αρνήθηκαν να τους δώσουν τον πλήρη φάκελο, όπως ορίζει η απόφαση της Εισαγγελίας, και συγκεκριμένα κάνουν αναφορά σε σειρά πιστοποιητικών που έχουν κατατεθεί από τις δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης.

Ελπίζουμε ότι πρόκειται για κάποια παρανόηση ή έλλειψη καλής συνεννόησης μεταξύ των υπαλλήλων και των απολυμένων και ότι η Εισαγγελική Εντολή θα εκτελεστεί κανονικά. Ωστόσο, οφείλουμε να καταγράψουμε την καταγγελία των απολυμένων, αφού δεν είναι η πρώτη φορά (διαβάστε σχετικά εδώ) που καταγράφεται ένα τέτοιο περιστατικό στον 5ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.